slider_rand

 

Sponsor een kind voor 50 euro per maand

Weet je wat zo gaaf is? Je kunt er écht aan meewerken om het leven van kinderen tot volle bloei te laten komen! Samen kunnen we namelijk de oorzaken van armoede en onrecht in Mongolië aanpakken. Het maakt niet uit wat voor leeftijd je hebt, wat je budget is, of je veel of weinig tijd hebt. Een mooiere wereld begint bij jou. Doe je mee?

Na aanmelding krijg je een beschrijving en een foto van een kind. Je kunt dan ook een kind een pakje of een brief sturen (zie contactgegevens). 

Het is ook mogelijk om met een kleiner bedrag te sponsoren, maar alleen vanaf 50 euro krijg je een foto en beschrijving van een kind.


Wordt donateur

Jonge kinderen verdienen een goede start in hun leven. Samen met jou zorgen we ervoor dat het leven van deze kinderen tot volle bloei komt. Jouw donatie zorgt bijvoorbeeld voor onderwijs en inentingen. Doe je mee?


Geef éénmalige gift

Hartelijk dank dat je ons werk wilt steunen. We zullen jouw gift gebruiken in de gebieden waar hulp nu het hardste nodig is en waar we moeten opkomen voor de rechten van kinderen. Samen maken we een verschil.

De giften zijn aftrekbaar voor de belasting, want wij zijn een ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instellingen).